Kopen op het internet

Op het gebied van ontzuren zijn er op dit moment meerdere bedrijven actief die basische (ofwel ontzurende) producten aanbieden. Echter, er is slechts één partij die zich volledig toespitst op ontzuren. Vanwege onze adviserende rol is het niet mogelijk/gewenst merknamen te noemen. Doch, deze partij heeft een uitgebreid assortiment aan producten die speciaal ontwikkeld zijn om uw zuur-base evenwicht weer in evenwicht te krijgen. Enkele termen waarmee u deze producten kunt vinden zijn: basische tabletten, basische druppels, ontzurende kruidenthee en basische crème.

In ogenschouw nemend dat het voor de stichting niet wenselijk is om een merknaam te noemen, is het wel mogelijk u te verwijzen naar de aanbieders die de stichting hoog in het vaandel heeft staan. Via onderstaande tool kunt u de verschillende producten vinden en aanschaffen.

Verkrijgbaarheid

Met de twee onderstaande functies 'Zoek een adviesdrogist' of 'Online verkrijgbaarheid' kunt u gemakkelijk de beschikbare producten vinden en aanschaffen. Vragen, advies of aanvullende informatie voor uw specifieke situatie? Bel voor een gratis adviesgesprek met één van onze gezondheidscoaches tel. (03) 456 27 77 (lokaal tarief).

ZOEK EEN ADVIESDROGIST

Persoonlijk 1-op-1 advies en de genoemde producten zijn verkrijgbaar bij adviesdrogisterijen en gezondheidswinkels die zich hebben gespecialiseerd in behandelingen op basis van ontzuren. Deze drogisterijen hebben doorgaans alle producten uit onze behandelplannen op voorraad. Voer in het veld hieronder uw postcode in om uw dichtstbijzijnde drogist te vinden.

ONLINE VERKRIJGBAARHEID

Zowel de aanbevolen producten uit uw behandelplan als de aanvullende producten zijn vrij verkrijgbaar via diverse online winkels. Door de omschrijving van de voor u aanbevolen en aanvullende producten in te toetsen in Google vindt u snel een goede aanbieder. Er is één gespecialiseerde en professionele aanbieder die alle genoemde producten in het assortiment heeft.