CHRONISCHE VERMOEIDHEID

Jaarlijks neemt het aantal mensen met chronische vermoeidheid toe. Deze vorm van vermoeidheid is niet het gevolg van voortdurende inspanning. Rust verbetert de klachten niet of nauwelijks en het dagelijks functioneren wordt steeds moeilijker. In heel veel gevallen ontstaat chronische vermoeidheid door het verzuren van het lichaam. Een goede stofwisseling in een verzuurd lichaam wordt steeds moeilijker. Het lichaam rooft mineralen uit diverse plaatsen om zure afvalstoffen te binden om ze zo overal in het lichaam op te slaan. Een mineralen tekort zal ontstaan en organen kunnen niet meer op een juiste wijze de taken uitvoeren. Belangrijke stoffen, waaronder zuurstof komt niet meer in voldoende mate op alle plaatsen. Het lichaam raakt uitgeput en dit zal leiden tot chronische vermoeidheid.

SYMPTOMEN

De volgende symptomen kunnen waargenomen worden bij chronische vermoeidheid

  • Geheugen en concentratieproblemen.
  • Moe wakker worden.
  • Emotioneel.
  • Hoofdpijn
  • Spierpijn klachten
  • Nergens zin meer in hebben

BEHANDELADVIES

Het is tegenwoordig goed mogelijk om chronische vermoeidheid door verzuring te behandelen. De beste preventieve en stabiliserende behandeling van chronische vermoeidheid bestaat uit het herstellen van het zuur-base evenwicht van het lichaam. Door het lichaam actief te ontzuren worden de zuurresten in en rondom de organen geneutraliseerd en afgevoerd. Met als resultaat dat de stofwisseling verbetert en het lichaam weer in staat wordt gesteld om veel beter te functioneren. Het geeft u letterlijk weer energie als u het zuur-base evenwicht van uw lichaam herstelt.

VOORUITZICHTEN

Door onderstaand behandelplan te volgen is de kans groot dat u na de hoofdfase verbeteringen zult ervaren. Hoe meer en beter u het lichaam ontdoet van zure afvalstoffen, des te sneller zal de verzuring in uw lichaam afnemen en gaat u meer energie ervaren. Vervolgens is het belangrijk te zorgen dat de verzuring niet weer terugkomt, hiervoor is de onderhoudsfase. U kunt naast de aanbevolen producten in het behandelplan nog aanvullende producten gebruiken. Benieuwd naar de ervaringen van mensen met chronische vermoeidheid die ook zijn gaan ontzuren?  Deze vindt u o.a. hier.

BEHANDELPLAN

In onderstaand schema vindt u ons advies over met welke producten u het beste aan de slag kunt gaan om uw lichaam te ontzuren bij het bestrijden van chronische vermoeidheid. Dit behandelplan is de uitkomst van specifiek onderzoek naar deze methode, in samenwerking met vele gebruikers en de jarenlange ervaring van gezondheidsprofessionals. Alle aanbevolen producten zijn zelfzorgmiddelen, voedingssupplementen of kruidenextracten en zijn vrij verkrijgbaar bij de adviesdrogisterij of online te bestellen.

U kunt onderaan het behandelplan op de pdf-link klikken om het behandelplan uit te printen voor uw eigen referentie of hiermee bijvoorbeeld naar een adviesdrogist bij u in de buurt gaan.

AANBEVOLEN PRODUCTEN BIJ CHRONISCHE VERMOEIDHEID

Aanbevolen producten Beginfase (2 weken) Hoofdfase
(2 maanden)
Onderhoudsfase Bijzonderheden
Basische druppels 3 druppels in een glas water; 5 glazen water per dag 4 druppels in een glas water; 5 glazen water per dag 5 druppels in een glas water; 3 glazen water per dag Verhoogt de zuurbuffer in het lichaam
Basische voedingsextracten 10 gram per dag bij het ontbijt 10 gram per dag bij het ontbijt 10 gram per dag bij het ontbijt

Voor de opbouw van basische voedingsstoffen. Tevens goed voor de darmfunctie.

Bij chronische vermoeidheid dient u rekening te houden met een beginfase van 2 weken en een hoofdfase van 2 maanden. Indien na de hoofdfase nog geen significante verbeteringen ervaren worden, dient u de hoofdfase nog een maand door te zetten.

AANVULLENDE PRODUCTEN

U kunt het behandelplan aanvullen met onderstaande producten.

Aanvullende producten Dosering Bijzonderheden
Ontzurende kruidenthee 2 koppen per dag Stimuleert de afvoer van afvalzuren
Basisch mineralen complex 2 x per dag bij de maaltijd Voor de opbouw van de basische mineralenvoorraad in het lichaam

Print behandelplan

STARTEN MET BEHANDELING

Op basis van het bovenstaande behandelplan kunt u beginnen met het behandelen van uw chronische vermoeidheid door het lichaam te ontzuren. De geadviseerde producten zijn zowel online, als bij een adviesdrogist bij u in de buurt beschikbaar. Met de twee onderstaande functies 'Zoek een adviesdrogist' of 'Online verkrijgbaarheid' kunt u gemakkelijk de beschikbare producten vinden en aanschaffen. De vermeldingen worden nauwkeurig nagelopen door onze stichting om u betrouwbare partijen aan te bevelen. Ook kunt u bij deze partijen om meer informatie en advies vragen.

Vragen of advies in uw specifieke situatie?
Heeft u vragen over dit behandelplan of wilt u graag aanvullend advies krijgen over uw specifieke situatie? Bel dan voor een gratis adviesgesprek met één van onze gezondheidscoaches tel. (03) 456 27 77 (lokaal tarief). U kunt ook meteen een chat sessie starten of een bericht achterlaten via WhatsApp of e-mail, waarna er contact met u opgenomen wordt.

ZOEK EEN ADVIESDROGIST

Persoonlijk 1-op-1 advies en de genoemde producten zijn verkrijgbaar bij adviesdrogisterijen en gezondheidswinkels die zich hebben gespecialiseerd in behandelingen op basis van ontzuren. Deze drogisterijen hebben doorgaans alle producten uit onze behandelplannen op voorraad. Voer in het veld hieronder uw postcode in om uw dichtstbijzijnde drogist te vinden.

ONLINE VERKRIJGBAARHEID

Zowel de aanbevolen producten uit uw behandelplan als de aanvullende producten zijn vrij verkrijgbaar via diverse online winkels. Door de omschrijving van de voor u aanbevolen en aanvullende producten in te toetsen in Google vindt u snel een goede aanbieder. Er is één gespecialiseerde en professionele aanbieder die alle genoemde producten in het assortiment heeft.